Veckomeny och varm choklad

Ny vecka och lite ny mat! Alla rätterna i veckans meny är storfavoriter hos mig och barnen. Desstuom enkla att göra. Hur ser veckan ut för dig? Jag ska dra 2 lyckliga vinnare i Bonde På Köpet lådorna (Du kan tävla fram t o m onsdag). Sedan kommer faktiskt en ny tävling den här veckan. Jag ska också få lära mig lite om vin av en riktig vinexpert (ska passa på att ställa sådana där ’dumma’ frågor som man inte vågar fråga på restaurang). På jobbet Har jag högar av rättning. På torsdag har vi friluftsdag och då ska jag plocka svamp med eleverna (Det här kanske blir första gången jag hittar svamp! Tror annars att jag är svampblind, har aldrig sett en enda svamp i skogen). Ha en fin höstvecka!
Vegetarisk lasagne – Min favorit!!
Här är mitt bästa mystips just nu: Varm choklad med Frangelico. Så så så så så så gott! Bara en liten skvätt Frangelico i varm choklad ger en lätt nougatig touch till den varm chokladen. Underbart!

Linda

0 kommentarer

 1. Det såg väldigt gott ut!

  Idag blir det typisk tråkmat, för det är måndag.. =stress och aktiviteter. Så det blir köttbullar, makaroner med ost och broccoli.

  Sedan blir det lite bättre, ska prova på en gulbetssallad med getoströra t ex i veckan. Ha en skön vecka!

 2. Åh, riktigt bra veckomeny – här kan vi nog komma att låna ett och annat. 😉

  Svar:
  Tack!! Vad roligt att höra:-)
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *