Jung Kitchen bjöd på lite höstinspiration

Var inbjuden till Jung Kitchens höstinspiration. Det är alltid väldigt trevligt på deras event med livemusik, god lunch och en massa nya produkter att prova på. Lunchen stod Voltaire för, och den var helt sagolik. Ofantligt generösa fat med härliga sallader, rödbetsbiffar, röror, bönor, bröd med frukt och frön och drycker med spenat, ingefära, morot, äpple osv i.
Engångstallrikar och bestick i trä, snyggt!
Drömmer om den här lunchen varje dag. Voltaire har öppnat restaurang i PUB huset, så jag måste definitivt dit på lunch väldigt snart.
Så roligt att få lite input på vad som är nytt i matbranschen. AXA har lanserat sin nya müsli med betydligt mindre socker i, och desto mer fiber och fullkorn. Självklart nyckelhålsmärkt.
GoGreen har tagit fram en produktinnovation, med sin serie ’Ready in 5’. Förkokta och lufttorkade baljväxter säljs som torrvara men är färdiga att äta efter endast några minuters koktid. De har kvar samma smak, näringsämnen och kvalitet som torra som i vanliga fall behöver blötläggas och kokas väldigt länge. Perfekt, spar tid utan att norpa på det nyttiga.
Om ni inte redan visste det så har GoGreen både mandelmjölk och hasselnötsmjölk i sitt sortiment nu. Vi fick smaka båda. Hasselnötsmjölken smakar som nougat. Mandelmjölken fick vi smaka mixad med dadlar och lite havssalt, så fräscht och gott.
Ica har nu Vit tonfisk i sitt fryssortiment, självklart MSC-märkt.
Grönstedts Cognac kommer i en alldeles ljuvlig julversion med smak av torkad aprikos,torkad mandel och en hint av apelsin och choklad. Fantastiskt god, perfekt kombinationer av smaker.
Det fanns en hel del annat roligt som ni kommer få se i lite olika inlägg framöver. Tack för denna gång, underbart inspirerande som alltid, Jung Kitchen.

Linda

0 kommentarer

  1. Restaurangen i pub huset är helt fantastisk, men oftast fullproppad 🙂

    Svar:
    Typiskt! Kanske testa en väldigt tidig lunch där då, hänga på låset då de öppnar:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *