Marc de Champagne truffle, ny smak från Häagen-Dazs

Underbart Häagen-Dazs mingel igår som Rose-Marie tog med mig på! De lanserade sin Marc de Champagne truffle: krämig vaniljglass med virvlar av Marc de Champagne och stora tryffelbitar. Det är mer en vuxenglass som passar perfekt efter en fin middag, snarare än till barnen. Jag som inte ätit deras glass på flera år blev mäkta imponerad av hur god den var och att deras glass enbart innehåller naturliga råvaror som grädde, äggulor och socker.
Det var lyxigt anordnat med fin champagne från HATT et SÖNER som sabrerades framför våra ögon.
Vi serverades även de finaste snittarna. En stor del av att gå på event är för mig den inspiration det ger mig till egna kreationer.
Här fick jag så mycket inspiration och jag spenderade lång tid med att fråga hur de hade gjort snittarna, ingredienser osv. De gick till och med iväg och ringde för att svara på min fråga vad det var för kräm ovanpå Brieostsnitten (Det var en kräm på Philadelphia blandat med Brie:-)
Dessutom så delikata champagnetryfflar av Daniel Roos, medlem av svenska kocklandslaget och tidigare chefskonditor på Operakällaren. Vi fick recept på dem i goodie bagen, så kanske att de kommer här på bloggen.

Linda

0 kommentarer

  1. Vad roligt att gå på ett sådant lyxigt mingel!

    Svar:
    Ja, ha ha, saken var den att jag var medbjuden av min vän Rose-Marie. Det kändes orehört lyxigt på en vardag:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *