Årets Blossaglögg är här

Sommaren är verkligen tillbaka, härlig sensommarvärme. Samtidigt så pågår julförberedelserna i mat och dryckesbranschen för fullt. Igår visade Blossa upp årets glögg, Dalecarlia.Som ni ser så är årets upplaga mycket inspirerad av Dalarna. Den här flaskan med sitt kurbitsmönster mot det faluröda är verkligen en av de vackraste jag har sett. Den känns julig, sådär Carl Larsson och Johan Bauer svensk och samtidigt modern.
Innehållet då? Ja, nytt för i år är att de avslöjar inte smaken. Eller man får gissa sig fram till den. Jag tyckte om den mycket för den smakade så traditionellt juligt. Mina gissningar på smaken är lingon, rött äpple, kryddnejlika.
Finns i Systemets beställningssortiment from 1 oktober (artikelnr 76400-01).

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *