Ska man orka leka måste man äta!

Mäkta imponerad av maten på Astrid Lindgrens Värld! Här finns, medvetet, inga hamburgare, pommes, pizza osv att köpa. All mat som serveras på ALV lagas från scratch i egna kök och de flesta råvarorna är närproducerade. De har tagit fram menyerna tillsammans med Fredrik Eriksson från Långbro Värdshus. På dagen blev det lunch på Majkens: Kroppkakor, köttbullar, kycklinglårfilé (så hemtrevligt att de serverar maten i skålar). På kvällen innan vi åkte till hotellet åt vi allihopa på Restaurang Linnea som ligger nära utgången. Allt var verkligen jättegott!

Linda

0 kommentarer

  1. Men så toppen med bra mat! Brukar ju mest va skräpmat på såna där ställen. Måste åka dit nästa sommar 🙂

  2. Ja, men visst är det bra! Husmanskost och annat gottis! Och inte att förglömma – järnkoll på specialkost!

    Svar:
    Jo, glömde skriva att de också har koll på allergier, tack för att du skrev det:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *