Helgplaner?

Vad har ni för helgplaner? Jag ska framförallt krama barnen så de blir nästan gula och blåa. Har varit så mycket med dem under sommaren och nu ser man dem bara en stund på kvällarna. Veckan har inneburit en hel del jobb och en massa roligt, men jag har också fått konstaterat att jag har brutit min stortå (som jag har haft smärtor i under två veckor), jag har under den tiden överbelastat motsatt höft för att slippa stödja mig på tån och nu har jag så otroligt ont i höften. Nu tror ni kanske att jag inte kommer springa Tjejmilen, men jo, jag kommer tejpa, springa och sedan smärtstillande efter. Bra plan. Utöver det har jag fått en riktigt dålig nyhet i veckan. Livet…Därför behöver jag krama barnen extra mycket.

Linda

0 kommentarer

 1. Ja Linda krama barnen i helgen! Massor av kramar från mig också

  Gunilla

  Svar:
  Miljoner Kramar tillbaka till dig älskade moster! Tänker på dig…
  Linda /Matstugan
 2. Man måste komma ihåg att ta vara på varje stund. Livet är skört och man vet aldrig vad som kan hända. Stor kram till dig!

  Svar:
  Ja, verkligen. Ibland blir man sådär extra påmind om hur skört livet är. Man borde komma ihåg det varenda dag. Bästa Kramarna till dig Katarina
  Linda /Matstugan
 3. Vill också kramas med er!

  Svar:
  Jamen, vi kramas mer än gärna med dig ju:-) Höras imorgon? Kramar
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *