Härliga Hallon

Fick en liten fråga om vad jag gör med hallon, så här har ni mina favoriter. Märkte då jag bläddrade igenom bloggen att jag inte har så mycket med hallon fast jag tokälskar hallon. Det jag oftast gör med hallon är att dekorera mat, ost, kakor, desserter. Så sitter ni på ett bra hallonrecept så hojtar ni väl till? Dessutom tänkte jag göra en hallon- och kardemummakaka idag eller imorgon. Så länge har ni dessa favoriter t ex Marängtårta med hallon som blir så fräsch då det är grekisk youghurt, mynta, och hasselnötter.
Tiramisu med hallon, verkligen gott!!
Hallondessert med vanilj – Supergod dessert!! Riktig grand finale! Hoppas ni har det fint idag och fortfarande njuter av sommaren.

Linda

0 kommentarer

  1. Ååå tusen tack så mycket för alla recepten, nu ska jag testa något av dom , får se om jag vågar visa sen vilket jag testat, hihi.. För mina kommer inte se så proffsiga ut som dina..

    Kram Camilla

    Svar:
    Du bara måste visa om du gör något av recepten:-) Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *