Idag blir det badutflykt

God Morgon, God Morgon! När jag väl fått på den här minidonnan lite somriga kläder så ska vi iväg till ännu ett härligt bad i Nacka/Värmdö. Magda älskar att klä ut sig och leka med dockor. Arg som ett bi kommer hon bli när jag måste avbryta henne och klä på henne. Men så fort vi kommer iväg så kommer hon bli på sitt mest soliga och strålande humör igen. Vad gör ni idag?

Linda

0 kommentarer

 1. Sitter inne på ett tråkigt kontor 🙁

  Men nästa vecka börjar min semester 🙂 då hoppas jag det är varmt och skönt så jag oxå kan åka till stranden.

  Ha nu en skön dag med en massa bad och bus i solen!

  Svar:
  Tack gulliga du, och supertack för bra tips om vad man kan göra sådär regniga dagar. Ska gå in och kika. Nu iväg på bad. Hoppas kontorsdagen blir ok.
  Linda /Matstugan
 2. Orkar ej här heller, gud så söt alltså!

  Svar:
  😉
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *