Storpicknick i Nyckelviken

Storpicknick i Nyckelviken igår. Min vän Rebeccah och hennes familj bor just nu i Kenya,men är hemma i några veckor. Lilla Alfred har fyllt 3 år och det var födelsedagskalas och picknick i ett. Solen strålade och Nyckelviken är alltid ett perfekt utflyktsställe. Nu betar fåren mitt i picknickområdet, så man får dela och samsas om utrymmet
Nyckelviken är ett toppenställe för picknick, solning på klippor eller en löptur. Det finns grillar som i stort sett alltid är tända, hästridning för barnen och djur att titta och klappa. Det är nackabornas favoritställe i Nacka läste jag nyligen. Inte konstigt. Det är lika bra på vintern faktiskt. Vi är mycket här året om.
Barnen fick tårta och påsar med smått och gott. Riktigt fint kalas.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *