Midsommar 2013 firades med Rose-Marie & Co

Årets matbord uppdukat: löjromscheesecake, västerbottenkrustader, saltbakad färskpotatis, inlagd sill med pepparrot och bacon, kycklingspett med parmesan och örter, minispett, melonkuber med balsamico, varmrökt lax, kallskuret och lite annat smått och gott. Ja, just det, jordgubbslemonaden också såklart. Alla recept får ni snart.
Och, RMs underbara Blåbärs cupcakes! Rose-Marie med hela familjen kom lagom till lunch.
Zack hann inte ens äta innan febern steg rekordsnabbt på honom. Så det var bara för Jens att åka hem med Zack. Vi andra myste, gick ut och lekte lite, busade och åt, åt, åt så mycket gott.
Magdas pappa var med och firade och han gjorde världens godaste Djungelbål till barnen. Den blev riktigt populär. Här är Rose-Marie och smuttar på den. Recept kommer snart!
Sedan gjorde RM Chevre Chaud med jordgubbssalsa. Vilken superkombination! Till det Melonslush med lite rom i till oss vuxna. Det är min underbara moster som har gjort fatet de ligger på.
En lite marängtårta med pistaschnötter och jordgubbar. Underbart gott.
Barnen softade och varvade ner framför Lotta på Bråkmakargatan (som jag tyckte kunde passa dem;-)
Skål för dig och mig Rose-Marie och vår långa vänskap i vått som torrt

Linda

0 kommentarer

  1. Åh, va fint du har skrivit vännen <3. Zack är lite piggare idag men han var varm som en kamin hela natten. Han har knappt ätit nåt idag och är rätt så slö så vi har tagit det lugnt idag.

    Vi får höras om Rosa Skrot sen. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *