Macarons med jordgubbar

Himmelsk god Midsommarfika! Jag gjorde jordgubbsmacaroner till igår, men vi hade så otroligt mycket att äta att inte ens en macaron fick plats. Men idag så. Tricket för att de inte ska spricka är att, efter att du har spritsat ut dem på bakplåtspapper, banka hela plåten rätt hårt några gånger mot underlaget innan du sätter in dem i ugnen.
De är gjorda på Kungsörnens färdigmix. Allt ingår både till macarons och till smörkrämen, förutom lite smör. Lätta att göra, tycker dock att de blev lite bleka.Jag spritsade en krans med jordgubbssmörkräm runt hela cirkeln och la på skivade jordgubbar.

Linda

0 kommentarer

  1. Så vackra och fint med fyllningen! Kram

    Svar:
    Tack Katarina, så smickrad jag blir! Kramar till dig!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *