Vem vill ha mjukglass och elvisp? Tävlingsdax

Nu kan du också få testa Arlas mjukglassmixer. Till mixerna behöver du en elvisp och du kan nu vinna elvispen från OBH Nordica i färgen Chilli tillsammans med varuchecken till mjukglassmixerna.
Berätta ditt bästa mjukglassminne nedan i kommentarsfältet så har du chansen att vinna elvisp och varuchecken

Glöm inte att ange mailadress så jag kan nå dig om just du vinner. Tävlingen pågår t o m tisdag 4 juni.

Lycka till!

/Linda

Linda

0 kommentarer

 1. Mitt bästa minne är när jag var barn och min syster och jag tränade idrott varje söndag. Efter träningen visste vi att vi skulle få glass från närliggande kiosk och det var det bästa vi visste. Jag beställde alltid vanilj-jordgubbsmjukglass, mums! Kram, ha en fin dag!

 2. Mitt bästa mjukglassminne är från när jag var med mina, då, 2-åriga tvillingar på Liseberg.

  Nora fick (tjatade sig till) en stor mjukglass i en bägare. Den klämde hon sedan fast, med hjälp av armvecket, mot sin mage och började sleva.

  Behöver jag säga hur kladdigt det blev? 🙂

 3. Mitt bästa och roligaste minne var en första dejt. Det var väldigt varmt ute och vi köpte varsin glass och satte oss. Glassen smälte med rekordfart och jag hade glass precis överallt så ett gott skratt blev det också… (Och det blev fler dejter)

 4. Vilken härlig tävling!

  Mitt bästa mjukglass minne var när jag och min familj (mamma, pappa och bror) var på en lite tur runt i Sverige. Med två trötta griniga ungar (jag och min bror) skulle mamma och pappa försöka få i oss lite mat. Kanske inte den lättaste uppgiften men till slut gick det också. Svårt att sitta still, sprang runt borden med den lilla energi vi fått, för att sedan halvsomna i stolarna medan vi väntade på mamma och pappa. Men till en överraskning kom det två jätte stor milkshake-glas in till bordet med strössel, godis, topping, tomtebloss ja allt två trötta ungar längtade efter eller alltid önskat sig. Jag tror det var den största och godaste glass jag ätit, kommer ihåg det än idag. =)

  Mvh Lovisa Loova@live.se

 5. Jag kan fortfarande drömma om de där stora glassarna man fick i Danmark som barn med både kulglass, mjukglass, kokosboll och flöde 🙂

  Fattar idag inte hur man kunde få i sig hela glassen…

 6. Min barndoms somrar spenderades på Öland. Höjdpunkten var bilturerna till hamnen i Färjestan med min moster och mina kusiner. Vi trängde ihop oss på en bänk, tittade på havet och åt världens godaste mjukglass. Efteråt tog de som vågade ett kvällsbad…. Ett minne av lycka!

 7. Har nog inget speciellt minne med mjukglass men jag köper det ofta då jag är väldigt kräsen med annan glass. Krämig och len mjukglass med massor av god strössel. Tycker det är kul att det äntligen kommit en mjukglass som man kan göra själv!

 8. Jag växte upp i Båstad och som barn hade vi stenhård koll på när den Danska Glassbaren skulle öppnas för säsongen. Ofta hade de öppet över påsk. Varje år gick vi och väntade och längtade efter deras banansplit. Mjukglass i en skål med banan, choklad och grädde. Och varje år var den första tuggan en dröm och ett löfte om att nu så är det snart sommar. 😀

 9. Ursakta att stavningen kommer bli lite konstig, befinner mig i Australien sa har inte alla bokstaver!

  Mitt basta mjukglass minne ar helt klart nar jag var mindre & var pa semester i Danmark med min familj. Vi sitter pa en uteservering & far ut varan mjukglass, alla smakar glassen & alla tycker den smakar helt underbart (basta mjukglassen jag atit i mitt liv)! I alla fall av nagon konstig anledning har alla i familjen blicken pa mamma nar hon smakar & alla ser att hon gor nagot konstig med nedre gommen for skinnet under hakan liksom dallrar, detta ser jatteroligt ut sa vi fragar vad hon gor & hon sager att hon njuter av glassen & fa fram smaken battre om hon gor sa, hela familjen sitter dubbelvikta av skratt under hela glassatande for att de ser sa kul ut… Kan saga att danskarna kollade underligt pa oss under hela tiden… Det blev en helt klart minnesvard glassatning & min mamma fortsatter med denna dallergrejen an idag nar hon tycker nagonting smakar gott & vi har fortfarande lika roligt at det for det paminner oss om nar vi at den underbara mjukglassen!!

 10. När jag var barn åkte vi till havet för att bada. På eftermiddagen efter att medhavd mat intagits fick jag o min bror gå till kiosken som fanns där och köpa glass.Kommer än idag ihåg känslan av när man stod i bikini barfota med sand på fötterna och beställde mjukglass i bägare med chokladtopping på. Sån choklad som stelnade runt mjukglassen….mmm så så gott.!!!

 11. Mina minnen av mjukglass kommer alltid att vara förknippade med min fantastiska morfar som tyvärr inte längre finns med mig. Han var en mjukglassfantast av hög rang. Mjukglass i Norrtälje där vi har sommarhus, mjukglass på Skansen där han arbetade, mjukglass uppe på Fjällgatan i Stockholm för den underbara utsikten. Jag har inget bästa minne av mjukglass då alla minnen är bra minnen. Kan det vara annat? Det är ju ändå mjukglass vi pratar om…. 😉

 12. Mitt favorit glassminne med mjukglass var från en sommar tillsammans med min farfar (som tyvärr inte finns längre). Han tog med mig och mina systrar upp i Svampen (vattentornet i Örebro). Vi tittade på utsikten och fick varsin stor strut med chokladdoppad mjukglass. Det är ett varmt minne jag har kvar efter min farfar 🙂

 13. Jag har ett mjukglassminne från när vi var vid hammnen i mysiga Varberg. Dom sålde mjukglass med smultronsmak det var långa köer dit när vi äntligen fått vår glass och börjat äta kommer en fiskmås och släpper en hög i min glass jag som längtat dit hela vintern alla andra i mitt sällskap fick en rolig stund tur att man kunde köpa en ny som åts under ett parassol. Tyvärr har jag inte hittat den glassmaken någonstans mer

 14. När jag var yngre var jag laktosintolerant. Att få äta mjukglass var helt uteslutet. Åh vad jag blev suktad när kompisarna åt mjukglass och jag bara fick isglass. Det var extremt jobbigt, det såg så gott ut. En dag köpte jag mjukglass ändå. Det var precis så gott som det såg ut och jag njöt av varenda slick! Men aj vad ont det gjorde efteråt. Men det var det värt, jag levde länge på minnet. Nu är jag inte intolerant och äter mjukglass så ofta jag kan. Jag älskar det, men lika gott som den där första förbjudna gången, så gott blir det aldrig igen!

 15. Mitt bästa mjukglassminne inträffar varje år då jag och min storasyster köper mjukglass tillsammans på Skansen. Anledningen till att vi gör det är att vi som små aldrig fick lov att äta mjukglass för våra föräldrar för att de trodde det var så mycket bakterier i mjukglassmaskinen.

 16. Det var när jag var runt 9-10 när jag var i Finland och dom hade laktosfri mjukglass. Jag var så himla lycklig. Det kändes som jag var i himlen.

 17. Mitt bästa mjukglass"minne" har jag fått berättat för mig och sett bilder på, då jag bara var ca 3 månader gammal när det hände.

  Jag satt framåtvänd i bärselen som min mamma bar, hon åt en strut med mjukglass och helt plötsligt såg min pappa (som gick bredvid) att jag hade glass runt hela munnen. Mamma hade haft mjukglassen i lagom höjd framför mig utan att tänka på det och jag hade mumsat i mig glass och såg, enligt pappa, väldigt nöjd ut!

  Även om jag inte minns det på riktigt själv så är det ändå ett väldigt roligt minne som jag fått berättat för mig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.