Bråkkråkan

Inatt kräktes den här lilla kråkan. Sedan har både hon och Annie sovit oroligt hela natten. De måste faktiskt snart hålla sig till sina sängar på nätterna. Jag får inte en blund. Här sitter hon med sitt fjärde klädbyte innan 9.30, alldeles blöt och redo för klädbyte nummer 5. Hon har nu på morgonen bl a satt sig i golvbrunnen i duschen, återigen kastat ner saker från balkongen, hällt frukosten över sig, försäkt äta maskrosor, lyckats äta en halv tulpan, hällt ut en vattenkanna över bordet och blivit arg när jag tog den ifrån henne. Så kickar vi igång mornarna här:-)

Linda

0 kommentarer

  1. Ha en underbar lördagkväll med dina fina barn! Hoppas ni får en underbar söndag! Varma kramar

    Carina

    Svar:
    Tack så mycket! Det har varit en underbar söndag och helg. Hoppas du haft en fin helg. Kram!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *