Lite träning, massa glass och regnstövlar

Idag kom jag hem från stan med nya regnstövlar från Crocs! Har inte haft ett par regnstövlar på flera år och letat efter några som jag verkligen gillar. Så glad över dessa Crocs att jag nästan önskar det ska regna lite i helgen. De är så lätta att man inte ens känner att man har på sig dem.
Jag kom också hem med ALLA smaker av Arlas nya mjukglass som man gör hemma. Har lovat barnen att vi ska ha glassfest med extra allt. De har varit så sjuka och ynkliga i veckan att de behöver muntras upp. Åh, vad ska ni hitta på i helgen? Jag har så mycket roligt i helgen så jag längtar som bara den. Kommer bli en riktigt feel good helg. Imorgon ska jag på ett träningsevent och på kvällen på en hemlig grej som jag inte kan berätta om än.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *