Indiska sensommar/höst 2013

Pressvisning hos Indiska för deras sensommar och höstkollektioner. Det fanns så mycket fint. Tänkte visa lite av allt. Det första inredningstemat är Geometric som har inslag från Marocko och Afrika. Det är geometriska och grafiska mönster i vitt, brunt, beige och orange som accentfärg. Nya material som bambu.
Ett annat tema är Poetic, som är lite bohemiskt. Mycket trä och färger som naturbomull, blekt finish och mönster som går igen i kuddfodral, servetter och gardiner. Det är många färgglada exotiska fåglar hos Indiska. Älskar dessa kuddfodral.
Stark rosa, grått, lila och mycket mycket guld ser man i höst hos Indiska.
Tredje temat är Artistic. En färgexplosion med rå och lyxig känsla med färger som lial, svart, guld, petrol, fuchsia och starka kickfärger. En hel del paisley och etniska mönster. Dessa glas, bara måste ha!
Modet kommer i tre olika teman. Det första kommer vara färgstarkt, grafiskt, konstnärligt. Färgerna som dominerar är hallonrött, kleinblått och aqua främst. Många superfina tunikor. Det andra är mer urbant och lite futuristiskt. i mörkt blått, lila, petrol, grått. Den där koftan är så snygg, bilden gör den inte riktigt rättvisa. Den är skinande som av mörkt silver. I höst kommer mer naturfärger och organiskt i stickat i färger som plommon, lila, rost.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *