Testing Testing…Chips och Loka

Ranchsmaken är tillbaka: gräddfil, lök, paprika, tomat och ost. Så så god! Kommer ni ihåg att den fanns tidigare, men togs bort. Testade även Lokas Strawberry Ice Cream. Sådär, kan inte bestämma mig. Vad tycker ni? Känns konstigt att dricka vatten som smakar glass. Men visst smakar den godis och gott. Jag är inte alls så mycket för smaksatt vatten, vill helst ha det rent. Jo, förresten, citron tycker jag om, men annars helst utan smak. I sociala medier verkar det dock som att Lokas smaker har gått hem.

Linda

0 kommentarer

 1. Jag har testat lemon pie eller vad den heter, den var god men håller med, lite konstigt känns det:)

  Ha en fin helg

  Kramar fån Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svar:
  Ja, gott, men är inte säker på att jag kommer köpa dem en varm sommardag då man är törstig, eller kanske. Vi får se om den där värmen bara kommer snart. Ha en fortsatt fin helg du med/Kram!
  Linda /Matstugan
 2. Tycker den med chokladsmak är godast de andra smakar inte lika naturligt=)

  Svar:
  Då måste jag nog testa den med chokladsmak. Ge den en chans, även om jag är mest för naturella. Ha en fin vecka!
  Linda /Matstugan
 3. Jag blev besviken, tycker de smakar alldeles för lite=)

  Svar:
  Ha Ha, är det sant. Men då blir det ju saft om de smakar mer:-)
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *