Påsk 2012

Nix, jag har inte missat att det är 2013! Men i detta NU håller jag på med stora förberedelser för Årets påskmiddag ikväll!! Det kommer bli chokladigt och färgglatt. Tänkte visa vad jag gjorde förra året, för jag blev så nöjd med allt och det var otroligt gott,hoppas jag kan toppa det!
Citron, rosmarin och vitlöksrub till Lamm med portvissås. Kan knappast bli godare och påskigare!
Filodegskorgar med potatismos och chevre. Lätta att göra, goda, underbara!
Keramiken, som jag älskar har min kära moster Gunilla Råberg gjort. Det passar verkligen till precis ALLT! Ni hittar hennes keramik här i Stockholm på Blås & Knåda på Söder. Nu tillbaka som en raket av effektivitet till förberedelserna, håll tummarna för att det ska bli bra….

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *