Fiskkakor igen, kan inte bli för många!

Fiskburgare med eller utan bröd går alltid hem hos barnen. Rårörda lingon ger verkligen en guldkant till burgarna. Mums!
Du behöver
½ dl ströbröd
1 dl matlagningsgrädde
400-500 g torskfilé
½ gul lök
1 äggula
smör, salt, peppar
Gör så här
Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Skär torsken i mindre bitar. Finhacka löken och tillsätt. I med äggulan också. Mixa allt med stavmixer till en slät färs. Smaka av med salt och peppar.
Fukta händerna och forma biffar. Stek i rejält med smör,några minuter på varje sida.
Rårörda lingon
300 g frysta lingon
2-3 msk socker
Låt bären tina och strö sedan över socker. Blanda. Klart!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *