Frukost Granola med kardemumma och mullbär

Just nu äter jag och älskar verkligen Pauluns Granola med mullbär och kardemumma. Det är inget tillsatt socker, vilket gör att den är snäppet mindre söt än andra flingor, men bara på ett positivt sätt. Jag plussade enbart på med lite blåbär. Riktigt riktigt god start på morgonen. Nu vill jag testa de andra smakerna i hans sortiment. Någon som testat och kan tipsa om vilken som är godast. Det är kanske så att kardemumma och mullbär är klart godast?

Linda

0 kommentarer

  1. Jag har hört mycket gott om paulúns nya granola, kanske ska ta och handla hem ett paket!

    Svar:
    Ja, det tycker jag! Jag tyckte det var så gott med kardemumma, men de andra smakerna har jag kollat upp nu och de verkar ju också mums: hasselnötter/dadlar och hallon/choklad!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *