French Cooking

Det kom ett paket på posten från en nära vän som ville överraska mig och göra mig glad. Jag har de finaste vänner! I paketet låg den här klassikern: French Cooking av Julia Child!! Julia Child var amerikanskan som fick amerikanarna att testa franska recept. Det är en intressant kokbok på så sätt att det inte finns ett enda foto på maten. Det var så kokböckerna såg ut tidgare, det har man glömt bort. Det finns så många intressanta recept som jag är sugen på: Fransk löksoppa, fondue på gruyere, crepes och moules!
Har ni sett filmen Julie & Julia som handlar om Julie som bestämmer sig för att laga alla 524 recepten i just den här boken av Julia Child. Hon bloggar om sitt projekt, ibland går det bra, ibland är det rena katastrofen. Såklart känner man igen sig flera gånger.
Tack vännen för boken, så omtänksamt av dig. Jag ska laga något ur den till dig då du kommer och hälsar på nästa gång!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *