Hasta la vista Barcelona

Flyget hem gick smidigt och vi har haft det så underbart, Rose-Marie och jag. Jag är så tacksam att jag fick följa med på den här resan. Vi har skrattat, shoppat, promenerat. ätit och bloggat ihop. Att göra en sån här resa sådär en gång per säsong med en nära vän är guld värt. Att få lämna vardagen, vare sig man har små barn, stora barn eller inga barn, och bara dra iväg och njuta bekymmerslöst, laddar batterierna för en lång tid framåt.
En annan sak som jag verkligen kan rekommendera då man åker iväg så här lite kortare är att boka in en guidad tur alldeles i början, så du kan passa på att ställa frågor om det du undrar över och få tips. Det var så vi hittade till Churrosstället, tapasbarer och fick veta vilka områden som var säkra och mindre säkra på kvällarna bland annat.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *