Att komma hem

Hääärligt har det varit att vara borta och ladda batterierna, därför var det extra extra underbart att komma hem, lite trött, men fylld med ny energi, utsövd och längtandes efter mina småtjejer. Jag fick så mycket kramar och pussar så ni anar inte. Magda var så trött att hon tittade i kors, men ville inte sova direkt då jag kom utan vara vaken och gosa, strutta omkring och sjunga lite Bä Bä Vita Lamm och lägga pusslet jag hade med till henne. Annie provade alla kläder och snurrade runt och sjöng hon med.

Linda

0 kommentarer

  1. Åh vad gosigt!!!

    Kram från gammelmoster

    Svar:
    Kram tillbaka till dig stackare som är sjuk! Ringer och ser om du kan prata. Kramar!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *