Små bruschetta med räkor, ingefära, chili och lite lime

Fick testa Arlas nya Creme Fraiche med smak av ingefära och chili. Bestämde mig genast för att göra de minibruschettan vi fick smaka på Arlas Pressfrukost på Årets Kock event. Gillade verkligen kombinationen av räkor med fräsch smak av ingefära, chili och lime. En röra du svänger ihop. Jag köpte färdiga minibruschettas då jag inte hann göra mina egna just den här gången. Suverän förrättssnacks.
Du behöver
400 g skalade räkor, grovt hackade
1 burk Creme fraiche gourmen ingefära & chili
4 msk finhackad rödlök
1 lime (skal och juice)
Surdegsbaguette eller färdiga minibruschettas (jag använde Zetas som är tunna, krispiga och helt perfekta)
Gör så här
Rör bara ihop allt och fördela på färdiga minbruschettas (använder du baguette så skär i tunna skivor som du rostar i ugne eller brödrost)1
Spana även in minibruschettas med svampröra, rostad vitlök och timjan (förra årets Creme fraiche nyhet). Mini bruschettas är prefekta på mingel, ja vilken tillställning som helst, och alla älskar dem verkligen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *