I söndags hade vi New York borna på besök

Fiiiiinbesök! Min kära vän Cecilia och lilla Guddotter Nora (som blivit stora Guddotter Nora sedan hon började skolan i New York) kom på besök. Jag gjorde canneloni, fast jag trodde jag skulle göra Delizie. Saken var den att det var så kassa färska lasagenplattor att de gick sönder då jag skulle skära dem i stubbar, så det fick bli canneloni. Lätt om du vill göra lite snabbt:
Du behöver
1 burk färdig tomatsås (200-300g)
ca 6 färska lasagneplattor
1 squash
200 g färskost
några skivor skinka (jag tog kalkonskinka)
1½ dl riven ost
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Blanda tomatsåsen med 1 dl vatten. Häll hälften i en ugnsform. Lägg ut lasagneplattorna och bred på färskosten. Hyvla tunna skivor av squashen på längden med osthyvel. Lägg på dem på plattorna och skinkskivor. Rulla ihop på längden och lägg med ’sömmen’ ner i tomatsåsen. Häll över resterande tomatsås och strö över osten.
In i ugnen sådär 20-25 min.

Nora och Gudmor Cecilia. De tog med sig Annie till Andys Lekland så att jag fick städa hemma. Hur skönt är det inte att få städa ordentligt!! Börja veckan med ett städat hem, för en gångs skull.
De hade med sig Reduced Fat Oreos – Big pack och massa skvallertidningar. Myskväll alltså!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *