Vinn grymt goda popped chips

Nu ni! Ni kan nu vinna en kartong med hela 15 påsar popped chips, och du får själv välja smak! Jag är helt fast på dessa chips som är knapriga, smakar mycket och GOTT! Kan faktiskt inte säga vilken som är min favoritsmak, Sourcream & Onion eller Salt. Eftersom de är tjockare än vanliga lövtunna chips så skulle jag verkligen kunna tänka mig att använda de med Salt till försnacks med någon dipp eller med lite fyllning på vaje chips.
Popped chips ger genom den process som används i tillverkningen ett chips med 40 procent lägre fetthalt och endast 1,5 procent mättat fett!
Svara bara på frågan nedan i kommentarsfältet så har du chansen att vinna 15 påsar. Vill du ha lite guidning om svaret så kika på baksidan av påsarna, på Estrella.se eller på facebook.se/estrellasverige.

Varför heter chipsen Popped Chips?

Glöm inte att ange mailadress så vi kan nå dig om just du vinner. Tävlingen pågår t o m onsdag 30/1

Lycka till!

/Linda

Linda

0 kommentarer

 1. De ugnsbakas först och sedan poppas de i olja! Oj, det lät verkligen smaskigt och vore toppen inför stundande kalas! 🙂

 2. Först bakas chipsen i ugn och sedan poppas de i olja.

  Provade de med salt i helgen och oj, vad goda!

 3. Svaret är att chipsen först ugnsbakas och sedan poppas de i olja, vilket gör de mindre feta.

  Så med andra ord kan man äta 40% mer chips än en vanlig kväll utan att vara "mer" onyttig 😉 superbra ju! 😀

  Emmaa_90@yahoo.se

 4. Först bakas chipsen i ugnen och sen poppas det i olja. Smart med fettsnålare chips för en som vill kunna äta ett par blad och samtidigt tänka på vikten 🙂

 5. Chipsen bakas ugn och poppas sen i olja. Det behövs inte lika mycket fett med den metoden. Låter galet gott!

 6. En sprallig liten lättviktare med rejäl punch i varje tugga låter mer än gott. Det är resultatet av att de bakning först i ugn och sen att de poppas i olja. Mums!

 7. Svaret är att chipsen bakas först i ugnen och sedan "poppas" dom i olja vilket då gör att dom innehåller 40% mindre fett än vanliga chips, vilket är super nu när man inte vill äta så mycket fett men älska Chips..

  Håller tummarna på att jag vinner.. Vore super duper..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *