Vinn grymt goda popped chips

Nu ni! Ni kan nu vinna en kartong med hela 15 påsar popped chips, och du får själv välja smak! Jag är helt fast på dessa chips som är knapriga, smakar mycket och GOTT! Kan faktiskt inte säga vilken som är min favoritsmak, Sourcream & Onion eller Salt. Eftersom de är tjockare än vanliga lövtunna chips så skulle jag verkligen kunna tänka mig att använda de med Salt till försnacks med någon dipp eller med lite fyllning på vaje chips.
Popped chips ger genom den process som används i tillverkningen ett chips med 40 procent lägre fetthalt och endast 1,5 procent mättat fett!
Svara bara på frågan nedan i kommentarsfältet så har du chansen att vinna 15 påsar. Vill du ha lite guidning om svaret så kika på baksidan av påsarna, på Estrella.se eller på facebook.se/estrellasverige.

Varför heter chipsen Popped Chips?

Glöm inte att ange mailadress så vi kan nå dig om just du vinner. Tävlingen pågår t o m onsdag 30/1

Lycka till!

/Linda

Linda