Fiskburgare på ett kick

Den här fiskburgaren gjorde jag på några minuter då vi kom hem sent. Jag och Annie var och fyllde på fästingvaccin efter jobbet i fredags (så nu är det 3 år till nästa spruta och vi har ett bra skydd – SKÖNT!). Då vi kom hem var det redan efter middagstid, INGA PROBLEM för fixar-mamma!
Du behöver
4 stora fiskpinnar (torskpannetter, de man köper i sådär 4 pack i butiken, färdigpanerade)
8 skivor surdegsbröd (gärna dagsgammalt)
1 rödlök
½ dl HP sås
2 tomater
mixsallad
majonäs
rapsolja
Gör så här
Stek på fisken i panna eller ugn tills de är färdiga. Under tiden häller du lite olja i en panna och steker bröden på båda sidor så de får lite färg. Skala och skiva rödlöken. Stek löken i en kastrull så den blir mjuk. Tillsätt HP sås och låt koka in någon minut.
Lägg sallad på hälften av bröden, tomatskivor, fisken, lök, stor klick majonäs och sedan det översta brödet.
Ps. Har du inte majonäs hemma kan du lika gärna ta smaksatt creme fraiche, eller varför inte guacamole?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *