Woop Woop Woop

Det är FREDAG! Ser så fram emot den här helgen där vi är friska och har en massa roligt framför oss. Lördag träffar vi min underbara vän med barn för att vilda runt på Andys Lekland i Sickla. Sedan blir det en mer än mysig kväll där jag ska testa lite nya saker, ni får se! Söndagen går vi på filmpremiär med underbaraste vännen Rose-Marie och barnen. LÄNGTAR otroligt mycket till hela helgen!
Förresten ringde Rose-Marie mig i förra veckan mitt under Magdas kräksorgie och fick mig att gråta med det hon sa, vill så gärna berätta, men det går inte riktigt än. Det enda jag kan säga att hon är den finaste sorten av vän och jag är oerhört tacksam över hennes vänskap.
Inte blev helgen sämre av att det kom ett paket med sprillans nya chips och ostbågar från Estrella! Vi har ostbågar med prästsmak och cheddar och en ny sorts chips, Popped chips, med 40% lägre fetthalt. Vet ni vad? Jag kommer även få tävla ut paket med dessa nya chips till er, så håll utkik under helgen så har ni chans att få smaka ni också.
Önskar er en fantastiskt helg med god mat, vila och många skratt

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *