Systrarna Eisenmans MINGELMAT

MINGELMAT av härliga systrarna Eisenman köpte jag med mig till min matintresserade kusin med sambo. Det är en helt magiskt bra receptbok för småplock av alla de slag och alla tillfällen: cocktailpartyt, ostbrickan, brunch och fest, för att bara nämna några tillfällen. Här finns drinkar, efterrrätter, förrätter, snacks, inläggningar, småplock mm mm. Det är en tjock bok med oändligt många recept.
Jag vill verkligen också ha den här!!

Linda

0 kommentarer

  1. Åh den där boken skulle jag jättegärna vilja ha! Jag älskar plockmat och förrätter 🙂

    Svar:
    Det är en sån mysig bok. Så smart gjord också, en del för brunch, en för afternoon tea, mingel, mexikanskt, desserter, drinkar – Helt underbar Karin! Saken är den att min kusin redan hade den, så boken fick följa med hem igen. Jag beslöt mig för att inte lämna tillbaka den eller byta den utan behålla den.
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *