Airhead och Matstugan på Instagram

Vet ni vad? Jag har bokat icke ombokbara tågbiljetter imorgon till mig, Magda och Annie. Vi åker till Malmö på dop, trodde vi. Det är bara den lilla detaljen att dopet är nästa helg. Fick igår morse ett mess från min kusin som läst här på Matstugan att vi skulle till Malmö på fredag och undrade om jag hade skrivit fel….Oj vilken huvudvärk jag fick! Försökte lösa situationen, men jag har tagit ledigt från jobbet, sagt att barnen inte kommer till förskolan, och som sagt biljetterna är inte ombokbara.
Som tur är så har jag världens bästa, mest förstående, underbara kusin! Så nu åker vi i alla fall. Vi kommer få en härlig weekend med Linda, Jörgen och lilla Calma i Malmö. Tyvärr kommer vi inte vara med på dopet, men huvudsaken är att vi får träffas och umgås. Jag längtar verkligen efter att träffa dem nu.

Ps. Vill ni förresten följa mig och Matstugan på Instagram så lägg till just ’matstugan’. Kanske ses vi även där, vore roligt!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *