90-tals lunch och bus

Blev bjuden på en hejdundrande 90-tals lunch hos min goda vän Maria i helgen: Bakad potatis med en massa tillbehör så man kunde fixa sin egen röra. Det blev räkor, creme fraiche, majs och tomater. Hur gott är det inte med bakad potatis!! Det var också perfekt till barnen som fick varsin liten potatis.
Massa goda tillbehör och en fräsch sallad.
Sen busades det en del. Dagen till ära klädde jag Magda ochg Annie likadant i kläder de fick i julklapp, lite roligt. Annie och Cimon spelade Nintendo, och alla tre spelade fiskspelet (eller plockade iallafall bort alla fiskar för hand). Cimon är en så go kille som alltid kramas mycket och han försökte även lägga armen runt Annies axlar.
Vi hade en otroligt mysig dag i Täby!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *