Bajsspelet ett småroligt tidsfördriv

Vi har spenderat kvällarna här med att spela det nya spelet som tomten kom med i år: Bajsspelet – Ett skitroligt spel. Det är ett spel för 2-8 personer och passar barn över 3 år. Det står på baksidan att det beräknas ta cirka 15 min att spela en omgång.

Jag tyckte först att det verkade lite väl enkelt, men märkte att det var väldigt nyttigt att lära sig att räkna och flytta en spelpjäs för Annie som nu är nästan 5 år. Det är inte så självklart som man tror. Att spelregelerna är så enkla är även det mycket bra för små barn. Dessutom går det så snabbt att spela en omgång att de inte hinner börja skruva på sig och ge upp. Lite saknar jag dock spänningsmoment. Men på det hela ett mycket bra första spel för små barn i kiss- och bajsåldern.

Ps. om ni tycker att Lång-bajs ser lite underlig ut och sitter upp och ner, så har ni rätt. Magda fick tag på Lång-bajs och hann smaska och vika lite i kanten, så den blev lite tilltufsad.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *