Nintendo DSI XL – Annies Julklapp

Nu har jag beställt Annies julklapp på nätet, en Nintendo konsol. Det bästa priset hittade jag på Spelbutiken där den kostade 1498 kr. Hoppas hoppas att hon kommer tycka om den. Jag vill verkligen att hon ska lära sig spela. Jag själv är helt kass, verkligen. Kanske kan vi båda lära oss genom Nintendo konsolen? Jag har redan ett spel Pippi Långstrump, som jag ser fram emot att testa på henne. Tänker mig att det här blir en julklapp som räcker länge länge och som kan användas av både Magda och Annie.
Lite stolt över mig själv också att jag är ute i så här ENORMT god tid (för att vara mig)!
Har ni tips på fler julklappar till Magda och något mer till Annie så blir jag jätteglad. Jag kan inte komma på något bra alls.

Linda

0 kommentarer

  1. Åh, EXAKT den har vi!! Samma färg och allt 🙂 Vi har även Super Mario Bros, som just nu är favoritspelet. Men Pippi-spelet var länge favoriten och ett bra första spel. Sen så har vi köpt Super Mario Kart i julklapp till Zack.

    Men Zack är helt besatt av Nintendot så vi får begränsa spelande en hel del. Jag blev förvånad över att han lärde sig alla grejer man kan göra med den så snabbt…

    Men jag tror att Annie och Magda kommer att älska den! 🙂

    Bra val! KRAM

  2. Förresten Linda, du använder väl prisjakt.nu då du ska köpa nåt på nätet? Hittar nindento DSI XL till 1048 kr inkl frakt. (gul färg) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *