Tomten är in da house

Den här tomten som är en kalender hänger nu på balkongdörrshandtaget. Imorgon bitti kommer Annie jubla av glädje. Dock så är den ingen överraskning för henne, hon har haft den här tomtekalendern sedan hon var 2 år. Det finns absolut inget i världen som skulle få henne på tanken att det är jag som har fixat alla paket till den. Det är tomten som har gjort allt. Den är i år fylld med små tomte- och snöbgubbschokladbitar, hårspännen. diadem, förstoringsglas, trollstav, klistermärken, Hello Kitty tatueringar mm.
Då hon var 2 och 3 så var hon rädd för tomten och vågade inte gå fram till tomten själv. Nu är tomten en kär och efterlängtad vän.
Ps. Jag skulle så gärna ha en likadan tomte till Magda, men kan inte hitta den någonstans. Har ni sett den så snälla hör av er. Vill så gärna att Magda ska få en likadan nästa år.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *