December

Vi fick med oss en sån fin recept -och pysselbok från helgens We R Family eventetDecember: Från adventspyssel till nyårspartaj. Det är Johanna Westman tillsammans med Jens Linder som har satt ihop den ultimata jul- och nyårsboken: Här hittar du inte bara juliga recept utan även nyårsrecept och inte minst en massa bra recpet på vad man gör på resterna från julbordet.
Här finns många klassiker så som saffransbullar, inlagd sill, pepparkakor och vörtbröd, men också många nya och roliga tillskott till julen som portvinskarameller och rostade spanska mandlar. Dessutom finns en hel del tips på julpyssel på en lagom lätt nivå.
Bra idé med en kalender för vad som ska göras när. Kanske tricket för att aldrig hamna i julstressen?

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *