Sprudlande We R Family Event med extra allt!

Igår var jag inbjuden till We R Family eventet, tema Food & Lifestyle. Det är Katarina och Charlotta som står bakom de HÄRLIGA eventen, och även Loppi.se. Det är mitt tredje We R Family event och de har alla varit sprudlande, inspirerande event med många skratt. Har ni chansen så missa inte att gå på ett We R Family event. Sprudlande var också kvällens konferencier Johanna Westman.
På Café Opera bjöds vi på roliga och intressanta presentationer av Ramundbergets representanter som berättade om deras satsning på familjer och utförs- såväl som längdskidåkning. Sedan kom parfymutvecklaren Alexis från Parelle och berättade om deras nya fräscha webbshop där du får hjälp med att hitta rätt parfym för dig och olika tillfällen. Du kan också ringa till sent på kvällen för råd och tips om make up och parfym. Därefter blev det tepaus som min favoritbutik Tehuset Java stod för. Deras Lundablandning är grym!
I bloggpanelen på scen satt, precis, jag och Rose-Marie, tillsammans med Deer och Chrystelle. Rätt nervöst, men väldigt roligt. Vi pratade lite om bloggåret, vad som har hänt på våra respektive bloggar under året. Det var sannerligen en ära att få delta!
Kvällens sällskap var min bloggkollega Moa, som jag delar underbara bloggen Alla vi barn med. Vi fick med oss en fantastisk Goodiebag med extra allt. Här ser du endast ett litet axplock av allt vi fick med hem, förutom att vi alla gick från eventet fulla av energi och lust att blogga!
Tack för en härligt sprudlande kväll!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *