Julbord á la Kalkon

En liten del av fredagens middag här hemma: Julbord á la kalkon.
I fredags var det då middag på hemmaplan, ett minutiöst planerat julbord på enbart kalkon. Mer eller mindre spontant blev det bestämt att jag skulle ha middag för 4 personer, och dessutom jag och Annie. Jag älskar jul och allt som hör till. Då jag var på Ingelsta Kalkons jultillställning för några veckor sedan bjöds vi på ett underbart julbord, där man blev mer än mätt, men inte sådär däst mätt som vid vanliga julbord. Jag kom på idén om att göra ett julbord á la kalkon och skrev ett långt mail till Ingelsta och frågade om lite recept, dryckestips och det blev till slut så att de var med på resan på flera sätt. Den här veckan kommer till stor del bestå av kalkon julbordet och dess rätter med recept och tips.
I mycket gott sällskap åt vi skinka, proscioutto, köttbullar, prinskorvar och rödbetssallad.
Två efterrätter, en chokladpannacotta och en vit chokladmousse

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *