Karl-Johan svamp är höstens smak

Den här grytan har inte fått en bild värd smaken. Den var så god så ni bara måste göra den! Den genomsyras av Carl-Johan svamp vilket är höstens trendigaste smak.
Leontine tittade förbi, åt middag och nattade Annie innan hon cyklade hem.
Jag använde färdigstrimlad kyckling i smaken Karl-Johanssvamp och timjan (från ICAs eget sortiment), Mildas creme fraiche i smak Karl-Johan, bacon och lite annat och toppade det hela med lite flingsalt smaksatt med Karl-Johan svamp (kommer från Falksalt).
Fräs på kycklingen i smör så den får en lätt gyllenbrun färg och genomsteks. Tillsätt 1 burk creme fraiche smaksatt med Karl-Johan svamp och plussa på med en halv burk neutral creme fraiche. Ta även lite extra timjan, helst färsk. Låt småputtra ihop sig någon minut. Knaperstek bacon i tärningar och tillsätt till grytan. Smaka av med flingsalt smaksatt med Karl-Johan svamp.
Trendig gryta

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *