Årets Tårta 2012 – Höstpäron-tårta

Idag var jag och Magda på Pressdag hos PratPR. Där fick vi äran att träffa Årets Konditor 2012, Cecilia Andersson, och smaka hennes vidunderliga vinnartårta Höstpäron-tårta. Vad sägs om kombinationen päronbavaroise, smörkola, brownie, pärongelé och karamelliserade macadamia?
Cecilia Andersson i egen hög person serverade oss tårtan. Jag tog två bitar och njöt av varje tesked, vilken smakupplevelse! Här är receptet: Höstpäron-tårta. Går ni in och kikar på receptet så förstår ni dels hur god tårtan är, dels vilken fantastisk konditor Cecilia är. Det här är ett oemotståndligt konstverk.
Om ni vill smaka på hennes tårta så kommer den finnas i sortimentet på Tössebageriet i Stockholm där Cecilia arbetar. Väl värt en omväg.
Ps. Fler bilder från allt annat dagen bjöd på, förutom den härliga tårtan, kommer imorgon

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *