Veckans gästinlägg av Jessica Frej

Lånade en äkta sjömansskjorta

Hej allihopa!

Ledsen för att jag är världens sämsta gästbloggare, mitt huvud är till bredden fyllt med idéer, planer och drömmar. Just nu jobbar jag och Maria på för fullt med boken för att den så snart som möjligt ska finnas i era händer! Det är superkul och väldigt spännande. Förra veckan bestämde vi vem som ska få den äran att ta alla vackra bilder till boken och det känns så bra! Berättar mer längre fram. Just nu har jag en glutenfri limpa i ugnen. Limpa är verkligen något som jag saknat. Det var min favorit när jag var liten, limpsmörgås med extrasaltat smör och rökt skinka. En limpa tycker jag ska vara precis lagom söt och nästan svartbränd utanpå och ljus inuti, som en gotlandslimpa.

Om ni bor nära Göteborg kom du och lyssna på när jag och Maria pratar om framtidens bröd på Mitt Kök mässan. Självklart bjuder vi på smakprover ur boken! Vi är där 8 och 9 september. Sen i november kommer vi också till Mitt Kök mässan i Stockholm.

Båttur till Nåttarö

Helgen spenderade jag på Ålö hos min bästis Simon. Det har varit en underbar helg med sol och bad på stranden och klipporna. Vi tog båten till Nåttarö och drack några drinkar i solnedgången, åt massor av god mat, cyklade till Utö och festade loss på ”Bakfickan” och framförallt njöt vi av en ledig sensommarhelg. Simons familj driver krogen Båtshaket. Om ni har tid och möjlighet passa på att besöka Båtshaket innan dom stänger för säsongen 2/9. På Båtshaket serveras bland annat världens godaste varmrökta lax och det är Simons pappa som röker den till perfektion. Bara laxen är värd en resa i sig. Läs mer om Båtshaket på hemsidan https://www.batshaket.se/

Laxlunch

Nyrökt lax

Lunch i solen

Kram

Jessica

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *