Varför har ingen berättat hur gott det är med kantareller och brie tillsammans!

Ja, hur gick då min första vecka på jobbet och med den tänkta lågkolhydratkosten? Det gick bra! Den första dagen på jobbet var jag gråtfärdig över att vara borta från mina barn, sen gick det lite bättre. Jag är mammaledig onsdagar, och det är ljuvligt att ha en dag i veckan då jag är med Magda hela dan och får lämna Annie sent och hämta henne tidigt på dagis. Jag skötte kosten hela veckan, men åt min blomkålssoppa nästan varje dag för att det var så mycket och jag var så trött på kvällen då jag kom hem. Kom på att jag måste organinsera mig bättre och planera på helgerna för hela veckan, så det ska jag göra.
Fredagar är min alldeles speciella dag då jag tittar på en film och äter något gott. Den här gången blev jag under veckan inspirerad av min vän Maria som la upp en bild på en smått och gott tallrik á la lågkolhydrat. Gjorde min egen med Smörstekta kantareller med lite pressad vitlök, skivor av rökt kalkon, massa brie, edamamebönor, lie kex och en hög med rädisor – så underbart gott!! Gjorde kex med brie och pyttsade på kantareller. Vilken kombination, det här ska jag passa på att äta tills jag storknar
Drack ett glas av det här Shiraz vinet, Gurra Gurra Creek – Så gott! Jag älskar australiensiska Shirazviner. De är också de enda viner som har samma ingrediens som champagne och ger en lyckoeffekt, precis som champagne.
Tittade på Revolutionary Road med Leonardo di Caprio och Kate Winslet, och belv så rörd, igen. Ni kanske tror att jag rörs av alla filmer med det är långt ifrån sant. Sanningen är nog snarare att jag har haft turen att se några stycken väldigt bra filmer den senaste tiden. Revolutionary Road är en film om hur äktenskapet kan se ut efter barnen. En film om drömmar som aldrig förverkligades, men som kanske kan förverkligas innan det är för sent…Filmen fick mig verkligen att tänka på relationer, hur man kommunicerar med männisor man älskar. Hur pengar alltid får sån betydelse i en familj, hur det materiella slår ut så mycket annat viktigt.

Linda

0 kommentarer

  1. Mysigt Linda! Man blir ju så inspirerad av dig 🙂 kram

    Svar:
    Du är ju för gullig du! Kramar
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *