Min sista dag som mammaledig började med kycklingpaj och slutade med chokladbomb

Allra sista dagen på min mammaledighet var i fredags. På måndag börjar jag jobba! Vi spenderade förmiddagen med Moa, Dennis och Ebbe. Vi var på Svindersvik en sväng och fikade. Tyvärr hade jag glömt kameran. Jag hade gjorde kycklingpajen som jag gjorde första gången Moa var här. Det är en riktig fredagspaj ,med grillad kyckling, tacokrydda, vitkål och ost.
Då de åkte hem så svischade vi vidare till Annies gudmor och min guddotter på Söder för middag och massa uppdatering.
Det blev varmrökt lax, whte fish röra som de kallade det, avocadoröra, vitlökssås och sist men inte minst en riktig chokladbomb – Mums!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *