Caprese på god vitmögelost – en finfin förrätt

Jag försöker just nu luska fram bra förrätter som går snabbt att göra, är ’lagom’ innan maten och smakar vidunderligt gott. Här är en sådan: Caprese, men med vitmögelost/brieost istället för mozarella. Det är viktigt att de få råvaror som du använder håller hög kvalitet för då kommer hela rätten smaka makalöst gott.
Du behöver
En bit vitmögelost/brie
tomater (jag köpte en ask med olikfärgade tomater)
olivolja
salt, peppar
Örter/kryddor att dekorera med
Gör så här
Skär ost och tomater i större bitar. Lägg upp på fat. Ringla över olivolja och strö flingsalt över. Dekorera med örter/kryddor. Servera gärna med gott bröd till. Jag hade surdegsbröd till och lite småkex.
NJUUUUUUT!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *