Marabouparken ett ljuvligt häng en varm dag

Gångna söndag var jag med Annie i Marabouparken. Mötte upp mina bästisar Erika och Lotta med deras små och hade en superduper fin dag. Marabouparken har den perfekta plaskdammen: ingen asfalt runt, inga kanter ner till vattnet, lagom stor, inte packat med folk, underbart fik med fräscha smörgåsar och mat till barnen, kiosk med barnmat, kaffe mm som ligger precis vid plaskdammen och allt omgärdat av en fin miljö. Marabouparken blev faktiskt vald till Sveriges vackraste park för något år sedan. Du tar dig enkelt hit genom att ta pendeln/t-banan till Sundbyberg, därifrån går du på 10 minuter till parken.
Caféet/fiket ligger högst uppe på kullen och de har god mat, bakverk, smörgåsar, pannkakor mm.
Sötaste Emilia som växer så det knakar. Hon tittade intresserat på allt som hände. Annie och Amanda badade som om det inte fanns en morgondag. Det var rätt kallt i vattnet dock.
Erika delar ut pannkakorna som vi tog med från fiket till parken, mysigare så.
Lotta tog i ett svagt läge på sig att blåsa upp rockan. Hon blåste och blåste och blåste…Amanda och Annie satt först och tittade på, men det tog sådan tid att de la sig ner och vilade.
Rockan var verkligen en hit. Annie övertygade mig om att hon måste ha en likadan. Willys hade den till halva priset, så den kostade 29 kr – Kap verkligen! Vet bara inte vem som ska orka blåsa upp den….Lotta?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *