Fortsatt social aktivitet

Vi har spenderat ett helt underbart dygn med min goda Maria och hennes familj i veckan som gick. De har precis flyttat ut ur stan till hus och det var första gången vi hälsade på i nya boendet. Jag körde igen, och det var åter rakt genom stan. Det är fortfarande ingen självklarhet och jag är nervös flera dagar innan,men har bestämt mig för att jag måste våga, så det är bara att tuta och köra.
För att vi skulle kunna sova över så hade de varit på IKEA och fixat fin gästsäng och i timmar hållit på och satt ihop den, så omtänksamt!
Annie badade bubbelpool med Cimon, och Magda fick plaska lite hon med på hörnet. Det var en varm dag så perfekt med poolhäng.
Önskar jag kunde säga att det här är mitt hus, men tyvärr, det är det inte. De bor verkligen i mitt drömhus! På kvällen var det dags för sk vuxenmys. Jag fick inte hjälpa till att plocka fram utan fick instruktioner om att sätta mig ner och ta det lugnt. En massa skålar med allt möjligt gott dök upp. Inte var det sämre för att jag hade satt på mig pyjamasbyxor och Maria myskläder. Med goda vänner kan man göra så lagom till middagen, eller?
Mmmm…så gott med småplock. Bra med flera mindre skålar med olika saker, ska apa efter:-) Min vän är väldigt duktig på mat och hon gav mig flera supertips när jag var där nu.
Sen blev det rökta räkor och vanliga räkor med två sorters aioli, chili och lime. Till det nybakt surdegsbröd.
Tog kort på vinet också eftersom det var så gott. Vuxenkväll och vuxenkväll blev det väl inte till 100%….Hörde Annie gråtandes från där vi satt och då jag kom in till henne hulkande hon ’Mamma, jag kan inte sova utan dig, det går inte’. Så hon hamnade i mitt knä med filt om sig. Då Annie till slut kom i säng och jag också så var det dags för Magda att inte sova. Hon har haft en förkylning på G och nu blommade den ut. Jag sov inte speciellt mycket den natten, men så är det. På morgonen severades jag en stor kopp kaffe och frukost och då blir det ändå ok. Det var så så mysigt att vara hos dem. Deras son Cimon är den mest charmiga man kan tänka sig och så fort Magda eller Annie var ledsna så kom han och strök dem över håret och skulle trösta.
Stort tack för övernattningen deluxe hos er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *