Svarta lådan

Ja, precis så heter ett toppenmatställe i Skrapan på Söder. Svarta lådan har hälsosam och god mat till bra priser. Även ett skönt ställe att vila benen på. Det var ett litet tag sedan vi var här, men hittade precis bilderna på datorn och tänkte att jag måste rekommendera det här stället som ligger lite småhemligt inne i skrapan. Tipset fick jag faktiskt av Lady Dahmer från början.
Annie fick ekologiska köttbullar med potatis och sallad från salladsbuffén och hon åt verkligen allt! De har barnportioner på allt som kostar 39 kr har jag för mig.
De har även de mest underbara små mellanmål som man kan köpa med sig. Så himlans bra alternativ till korv med bröd eller hamburgare. Önskar att det fanns mer sådant här på stan då man snabbt ska hitta något till barnen. Annie tyckte allt var jättegott förutom chokladsmoothien som var gjord på kakao, men det drack jag mer än gärna.

Linda

0 kommentarer

  1. Vilket toppenställe och så perfekt med mellanmålen=) Dröjer väl tyvärr innan sånt finns här nere i Skåne…

    Svar:
    Ja, fram för fler sådana mellanmål som alternativ till bullar och russin
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *