Andy’s i Sickla – stoj och skoj

Igår var vi på Andy’s lekland i Sickla. Vi har faktiskt klippkort där till och med. Blir lite billigare och Annie älskar Andy’s och tjatar ofta att vi ska gå hit, så hon var minst sagt lycklig då vädret var dåligt och vi bestämde med RM, Zack och Leah att vi skulle Till Andy’s. För er som inte vet så är Andy’s ett stort inomhuslekland med långa, härliga rutschkanor, bollhav, klättermöjligheter överallt, studsmattor, små bollplaner osv.
I bollhavet fick vi alla plats och vi hade för en gångs skull koll på var 100% av barnen var. Men sen flängde Annie och Zack iväg i ett huj genom tunnlar, i lianer, nerför rutschkanor…
Magda var nöjd med bollhavet och att titta på allt och alla
De har Wayne’s Coffee där och man kan köpa dricka, lunch, smörgåsar, kakor osv. Rätt dyrt och inte WoW effekt, men ok. Det finns även glass i alla möjliga smaker och sån här rainbow slush.
Affären i ansluting till Andy’s ska upphöra så det var nu 40% rabatt på ALLT. De hade en massa fint från Geggamoja, Cheap Monday, Nova Star, Lego, Elodie Details mm. (RM ville ville ville handla barnkläder, men maken stoppade henne via telefonen;-,men hon handlade fin låda och lite annat:-))
Jag handlade en klänning från Nova Star till Annie, en halslapp från Elodie details till Magda och några färgglada snoddar i djurform som Annie absolut MÅSTE HA. Det blev med rabatten drygt 200 kr. Bra!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *