Bryggartäppan – En modern lekplats från förr

Igår var jag och Annie på egen utflykt och eftersom hon skadat stortån på Eriksdalsbadet i veckan så kunde hon inte bada. Vi drog därför på äventyr på Söder och hittade en helt ny charmig lekplats, Bryggartäppan. Den är baserad på Per Anders Fogelströms, Mina drömmars stad.
Så charmig med små hus i faluröd, och en massa saker från gamla Sverige. Bron var en perfekt Bockarna Bruse bro, så Annie och jag lekte bockarna Bruse. Hon var bockarna, en i taget, och jag var trollet under bron, såklart.
Annie testade på ett låtsasutedass i barnstorlek
Arbetshäst med last. Det är staket runt allt och bra grindar som inte är så lätta att öppna så det känns ok att sitta ner och de kan röja runt utan att hamna fel.
Slit och släp förr i tiden
Fanns även plats att slänga ut picknickfilten under ett träd som gav lite skugga. Vi hade med persikor, kokosvatten, skinksmörgåsar och lite kex. Det fanns även bord där man kunde sitta och äta medhavd matsäck. Verkade som många i parken hade köpt med sig take away från något av alla ställen som ligger precis vid parken.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *