Alfons Åberg och bortglömda canneloni

Bild lånad från Stockholms Stadsmuseum
Semestertips för regnig dag i Stockholm kommer här! Jag hoppas att det inte regnar så mycket mer i sommar, men OM så har Stockholms Stadsmuseum fin Alfons Åberg utställning som håller på till januari 2013. Jag var här med kompis med barn för ett tag sedan men det kom emellan så mycket att inlägget blivit liggandes. Men bättre sent än aldrig,hoppas jag.
Stockholms Stadsmuseum är riktigt bra, speciellt om man har barn. Det är gratis inträde och en massa roliga hands-on aktiviteter och läshörna med böcker för alla åldrar. Jag var mycket här med Annie då hon var mindre.
Innan vi traskade till utställningen blev vi bjudna på canneloni som smälte i munnen. Älskar Canneloni och när jag tittar på bilden så måste det nog snart bli canneloni.
Måste verkligen bli canneloni SNART! (snyggt Mateus fat dessutom). Mitt Cannelonirecept hittar ni HÄR.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *