GLAD MIdsommar från oss

När ni läser det här inlägget så sitter vi hela min lilla familj på tåget till småland. Vi ska fira midsommar med min syster och hennes familj. Vi har längtat så och äntligen är vi på väg. Jag har förinställt inlägget så jag hoppas att det är på tåget vi är då du läser det här. Jag hoppas att jag ska lyckas ta mig till tåget och byta till buss med baby, barnvagn, 4 åring, väska på hjul, skötväska, ryggsäck, ytterligare väska och massa annat. Lite orolig…Måtte det funka!
ÖNSKAR ER EN FIN MIDSOMMAR MED GOD MAT OCH GOTT SÄLLSKAP
KRAM/Linda

Linda

0 kommentarer

 1. Önskar er en fin midsommar hos din syster! Kram

  Svar:
  Tack detsamma Katarina! Firar du midsommar? Varm Kram!
  Linda /Matstugan
 2. glad midsommar! jag hoppas du får möjlighet att äta gott men ffa vila och bara ta det lugnt!

  Svar:
  Tack detsammma Cecilia, gulligt och omtänksamt skrivet! Kram!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *