Linda

0 kommentarer

  1. Vilken fin! Funderar också på att köpa en vit.

    Svar:
    Javisst är den fin. Var så sugen på att köpa den turkosa, men jag kände verkligen att vit var rätt när den kom. Underbar! Berätta gärna om du köper en KA vilken färg det blev. Ha en fin Midsommar! /Linda
    Linda /Matstugan
  2. Åååh, vad fin! Härligt att du fått hem skönheten nu <3 Mina föräldrar har precis köpt en crémefärgad som jag nu har invigt, och säga vad man vill om Kitchen Aid – den ÄR värd hypen! Tycker din vita är underbart fin – bra val 😀

  3. Åååh, vad fin! Härligt att du fått hem skönheten nu <3 Mina föräldrar har precis köpt en crémefärgad som jag nu har invigt, och säga vad man vill om Kitchen Aid – den ÄR värd hypen! Tycker din vita är underbart fin – bra val 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *